Schrijf je nu in voor Alius on Tour 2023!

 

Alius on Tour 2023
Na het succes van vorig jaar, organiseren we ook dit jaar weer een nieuwe editie van Alius on Tour!  Deze keer op maarliefst drie locaties in Nederland & België!

We nodigen je graag uit voor een dagdeel vol inspiratie. Na deze training ben je helemaal bijgepraat over de huidige ontwikkelingen, nieuwe oplossingen en producten op het gebied van duurzame energie. Daarnaast is deze dag een mooie gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Uiteraard zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt, eten en drinken is inbegrepen. 

We vragen voor de training een eigen bijdrage van €50,- (excl. BTW) per persoon. Indien je bij de training aanwezig bent geweest ontvang je in ruil daarvoor een kortingscode die vrij te besteden is op Mijn Alius. 

Wat kun je verwachten?
Je schrijft je in voor één dagdeel. Tijdens de training bekijken we hoe wij bij Alius de energietransitie zien en hoe Alius en haar productfolio jou als installateur kan ontzorgen. We sluiten de training af met een lunch. Ook zijn onze collega's van Engineering aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen met betrekking tot de SolarEdge Site Designer en de Aelex Configurator. 
 
De energietransitie gaat snel en de projecten en uitdagingen worden steeds complexer. Om nog relevant te blijven is het van belang dat je mee kan in alle nieuwe ontwikkelingen. Bij Alius zitten we altijd op het voorfront van innovatie. Wil jij weten hoe Alius en haar productfolio jou als installateur kunnen ondersteunen en ontzorgen? Meld je dan aan voor deze training!

 

Je schrijft je in voor een dagdeel bij één van de volgende drie locaties:

 • Dinsdag 10 oktober 2023 - Locatie Zuidwolde (Drenthe)
  Narline
  Hoogeveenseweg 17
  7921 PC Zuidwolde

  Narline kenmerkt zich door een prachtige locatie gelegen naast de A28 met diverse vergadermogelijkheden, een sfeervolle en rustige omgeving en een ambachtelijke keuken. De perfecte locatie voor Alius om een trainingsdag te organiseren voor onze partners in het noorden van het land. 

  Schrijf je hier in voor de ochtendtraining (08.30 uur - 13.00 uur)


 • Dinsdag 31 oktober 2023 - Locatie Woubrugge (Zuid-Holland)
  Achter de Dyck
  Woudsedijk-Zuid 43
  2481 NB Woubrugge

  Bij Achter de Dyck kun je ontspannen vergaderen in een landelijke, groene en gezonde omgeving. Deze zelfvoorzienende en circulaire locatie is voor Alius de perfecte locatie om een trainingsdag te organiseren voor onze partners in het midden en westen van het land.

  Schrijf je hier in voor de ochtendtraining (08.30 uur - 13.00 uur)


 • Dinsdag 14 november 2023 - Locatie Muizen (België)
  Baarbeekhoeve
  Baarbeekstraat 24
  2812 Muizen (België)

  De Baarbeekhoeve is een historische hoeve op de grens met een prachtig natuurgebied. Het werd gerenoveerd met natuurlijke en ecologische materialen. Met 'zero waste' producten worden de lekkerste maaltijden bereidt, recht van het veld. Een mooie en rustgevende locatie in België voor een trainingsdag van Alius!

  Schrijf je hier in voor de ochtendtraining (08.30 uur - 13.00 uur)