Meyer Burger

Meyer Burger is een Europese fabrikant in zonnepanelen met een inspirerende visie op de toekomst van zonne-energie. Ze onderscheiden zich door middel van het verder ontwikkelen en efficiënt maken van innovatieve technologieën zoals de Heterojunction (HJT) technologie. Met hun toewijding aan de productie van hoogwaardige zonnecellen en -modules zijn ze in staat om de prestaties van zonnepanelen te verbeteren. Zo zorgt hun gepatenteerde SmartWire-technologie (SWCT) ervoor dat de panelen meer energie opnemen en langer stroom produceren. Ook zijn de panelen minder gevoelig voor microscheuren, wat vaak de oorzaak is van energieverlies.

Meyer Burger's passie voor duurzaamheid is ook terug te zien in hun bedrijfsfilosofie. Het bedrijf schenkt veel aandacht aan verantwoord ondernemen, waarbij ze zorgvuldig omgaan met mens en milieu. Dit zie je bijvoorbeeld terug in de productieprocessen, waar alleen de beste materialen gebruikt worden (100% loodvrij) en de fabrieken draaien op hernieuwbare energie. Ook worden de zonnepanelen, indien mogelijk, volledig gerecycled.

Meyer Burger vervaardigt de cellen zelf Duitsland, net als de modules. Begin 2023 is Meyer Burger een samenwerking aangegaan met NorSun, een Noorse leverancier van Wafers. Hiermee wordt de onafhankelijkheid van Europese toeleveringsketens versterkt, en de koolstofvoetafdruk van hoogwaardige zonnemodules verlaagd.

 


Voordelen van MEYER BURGER zonnepanelen:

  • 100% loodvrij
  • Krachtig en duurzaam
  • Maximaal vermogen – ook bij weinig licht
  • Geproduceerd in Duitsland onder de strengste normen
  • Bestendig en breukvast door SmartWire-roosterstructuur
  • Groene productie: Fabrieken draaien op 100% hernieuwbare energie
  • Minimale productgarantie van 25 jaar (glas-folie) of 30 jaar (glas-glas)