SoliTek BlackStar HalfCut 420W zonnepaneel

Nieuw
Artikelnummer: AE02750
BLACKSTAR Full Black 420W HC.108
Omschrijving
De bifaciale modules van SoliTek met een elegant zwart frame bieden niet alleen een productgarantie van 30 jaar, maar ook een indrukwekkende efficiëntie van 90% gedurende diezelfde periode. Hun volledig zwarte ontwerp en de mogelijkheid om bifaciale cellen in elke situatie te monteren, maken ze veelzijdig in gebruik. Bovendien zijn ze Cradle2Cradle zilver gecertificeerd en wegen ze slechts 25 kg. Made in Europe!

SoliTek, gevestigd in Litouwen, staat bekend om zijn SOLID Bifacial/Blackstar modules, die gericht zijn op duurzaamheid, betrouwbaarheid en langetermijnbesparingen. Gecertificeerd door TÜV Nord, bieden deze panelen een breed scala aan producten, variërend van standaard (glas/folie) modules tot bifaciale glasmodules, die voldoen aan strenge kwaliteitsnormen en de hoogste ecologische criteria voor in de EU vervaardigde zonnepanelen.

De Blackstar modules van SoliTek beloven niet alleen veiligheid en duurzaamheid, maar ook een brandklasse A-certificering. Hun esthetische aantrekkingskracht gaat hand in hand met robuustheid, terwijl elk onderdeel zorgvuldig is ontworpen om de levensduur en prestaties van de SoliTek-modules te optimaliseren. Bovendien zijn alle SOLID Bifacial/Blackstar zonnepanelen Cradle2Cradle-gecertificeerd, wat hun toewijding aan duurzaamheid onderstreept.

Celltype: N-Type Topcon Bifacial
Specificaties
Merk SOLITEK
Artikelnr. leverancier BLACKSTAR Full Black 420W HC.108
Vermogen 420
Breedte (mm) 1134
Diepte (mm) 30
Hoogte (mm) 1722
Productgarantie 30j
Hoeveelheid per doos 0
Hoeveelheid per pallet 33
Hoeveelheid per container 924
Item Returns This item can be returned
Product bijlagen
Datasheet (569.92 kB)