Vaillant aroTHERM plus lucht/water warmtepomp 55/6 A 230V R290

Artikelnummer: AE02452
0010021625 / EAN:4024074799826
Omschrijving
De Vaillant aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is ontworpen met het oog op de toekomst. De compacte buitenunit neemt slechts ongeveer een halve vierkante meter vloeroppervlak in beslag, waardoor het een van de kleinste lucht-water warmtepompen is. Of het nu in een eengezinswoning of appartement is, de aroTHERM plus biedt een ruimtebesparende en toch rendabele oplossing voor verwarming.

Toekomstbestendigheid is slechts een van de sterke punten van de aroTHERM plus. Deze warmtepomp is niet alleen perfect voor nieuwbouwprojecten, maar zorgt ook voor uitstekende warmwatervoorziening in bestaande gebouwen. Het kan zelfs worden geïntegreerd met radiatoren vanwege de hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C, waardoor het een alternatief kan zijn voor gasaansluitingen.

Efficiëntie is een essentiële factor, en de aroTHERM plus scoort hoog op dit gebied. Met een COP (efficiëntie van een warmtepomp) tot wel 5,4 en een energie-efficiëntieklasse A+++ biedt dit systeem een aanzienlijke energiebesparing van meer dan 10%.

Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid zijn centrale kenmerken van de aroTHERM plus. Deze warmtepomp combineert koeling, verwarming en warm tapwater in één oplossing. Het maakt gebruik van een natuurlijk koudemiddel met een bijzonder laag aardopwarmingsvermogen (GWP), waardoor het zeer klimaatvriendelijk is. Daarnaast kan het systeem worden gekoppeld aan zonnepanelen, waardoor het helpt om uw ecologische voetafdruk verder te verkleinen.

De combinatie van de aroTHERM plus met de uniTOWER plus biedt nog meer comfort op het gebied van warm tapwater. Met een plug & play boiler ter grootte van een koel-vriescombinatie, past de uniTOWER plus perfect in bijvoorbeeld een bijkeuken en garandeert het hoogwaardig warmwatercomfort, zelfs voor langdurige douches.

De aroTHERM plus is zeer zuinig (energieklasse verwarming A++ tot A+++), geschikt voor renovaties, biedt een besparing tot 10% ten opzichte van andere lucht-water warmtepompen, werkt zeer stil - zelfs in dichtbebouwde omgevingen zoals rijtjeshuizen, en maakt gebruik van het milieuvriendelijke en betrouwbare koudemiddel R290.


Specificaties
Artikelnr. leverancier 0010021625
Diepte (mm) 450
Hoogte (mm) 765
Breedte (mm) 1100
Merk Vaillant
Productgarantie 2J
Item Returns This item can be returned
Product bijlagen