Vaillant warmtepompboiler Arostor 270 liter

Artikelnummer: AE02534
0010026817 / EAN: 3532041757904
Omschrijving
Met de Vaillant aroSTOR warmtepompboiler kies je voor een zeer efficiënte en kosteneffectieve oplossing voor warm water in huis. Beschikbaar in wandmodellen van 80, 100 en 150 liter en staande uitvoeringen van 200 en 270 liter.

Milieuvriendelijk: De aroSTOR gebruikt warmtepomptechnologie om maar liefst 75% van de benodigde energie voor sanitair warm water uit de buitenlucht te halen. Bovendien komt dit product in aanmerking voor subsidies(*), waardoor de initiële kosten snel kunnen worden terugverdiend. Op duurzaamheids- en financieel vlak is dit een uitstekende keuze.

Maximaal rendement: Om het beste rendement te behalen, haalt de aroSTOR warmtepompboiler energie uit de lucht. Door verschillende accessoires kunt u zowel binnen- als buitenlucht gebruiken. Vaillant heeft speciale luchtkanaalkits ontwikkeld met diverse accessoires om de verbinding tussen de warmtepomp en de buitenlucht luchtdicht te maken.

Ideaal voor nieuwbouw, vooral voor passieve of energiezuinige woningen, waar luchtdichtheid cruciaal is en de behoefte aan sanitair warm water vaak hoger is dan die aan verwarming.

Gebruiksvriendelijk: De Vaillant aroSTOR warmtepompboilers zijn zorgvuldig ontworpen qua vorm en materiaalkwaliteit. Met een laag gewicht en gemakkelijk bereikbare onderdelen zijn deze boilers verrassend eenvoudig te installeren en te onderhouden. Ze zijn uitgerust met legionellabescherming, vorstbeveiliging en een elektrische weerstand om de warmwaterproductie te waarborgen. Bovendien biedt het intelligente regelsysteem flexibiliteit met verwarmingstijden, zodat je kunt profiteren van dag- en nachttarieven.

(*) Bekijk de actuele subsidieregeling op de website van de Rijksoverheid of RVO of Milieu Centraal en zoek op ISDE subsidie.
Specificaties
Artikelnr. leverancier 0010026817
Diepte (mm) 630
Hoogte (mm) 1783
Breedte (mm) 630
Merk Vaillant
Productgarantie 2 jaar
Item Returns This item can be returned
Product bijlagen
Datasheet (1.73 MB)