Weheat binnenunit compact hybride

8029-5597-5604
Omschrijving

De binnenunit compact hybride (1 pomp) van Weheat is ontworpen om naadloos te integreren met de buitenunit, waardoor een efficient, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk verwarmingssyteem onstaat. De binnenunit dient als centraal besturingspunt van het verwarmingssysteem. De temperatuur van het water dat naar het verwarmingssysteem wordt geleid wordt hierbij geregeld. 

De binnenunits van Weheat, zowel in compacte als in voorgemonteerde uitvoering, zijn perfect afgestemd op de buitenunit. Dit zorgt voor een naadloze samenwerking die resulteert in een efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen verwarmingssysteem. Deze units fungeren als het centrale besturingspunt voor je verwarmingssysteem en regelen nauwkeurig de temperatuur van het water dat naar de verwarmingselementen stroomt. Zo geniet je van een optimaal verwarmd huis met maximale efficiëntie.

De compacte binnenunit van Weheat staat model voor innovatieve engineering en ontwerp. Met zijn geringe afmetingen van 20 x 20 x 5 cm biedt deze unit een ongekende compactheid. Hij is speciaal ontwikkeld voor optimale flexibiliteit en minimale ruimtebeslag. Deze binnenunit bevat de 'Control Bridge' voor alle elektrische verbindingen en integreert de circulatiepomp afzonderlijk, wat bijdraagt aan een efficiënte installatie en eenvoudig onderhoud.


Specificaties
Artikelnr. leverancier 8029-5597-5604
Diepte (mm) 21
Hoogte (mm) 5
Breedte (mm) 20
Merk WEHEAT
Product bijlagen
Geen product bijlagen beschikbaar