Mennekes

Maak kennis met de eMobility laadoplossingen van Mennekes. Het in 1935 opgerichte Duitse familiebedrijf Mennekes heeft inmiddels meerdere vestigingen en vertegenwoordigers verspreid over de hele wereld. Naast eMobility laadoplossingen is Mennekes een toonaangevende fabrikant van industriële stekkers en stopcontacten. Het type 2 laadstekker dat in Europa de universele standaard is, is zelfs het normontwerp van Mennekes!

Mennekes staat voor eersteklas producten. Comfortabel, slim en vellig. Van advisering, via de hardware en het datamanagement, en van de inbedrijfstelling tot aan de service en het onderhoud. De oplossingen van Mennekes zijn altijd klant specifiek.Voordelen van Mennekes:

Wij hebben de laadoplossing genaamd 'Amtron compact' in ons assortiment opgenomen. Dit is dé thuislader van Mennekes. Deze compacte laadstation is een goede oplossing voor het laden van auto’s in de particuliere sector. Het beschikt namelijk over 11 kW laadvermogen en een vaste type 2 laadkabel.

Verder zijn de voordelen van de Amtron compact als volgt:

  • De Amtron compact h­­eeft een compacte bouw waardoor het voor veel situaties geschikt is
  • Door de IP44 beschermingsgraad is buitenmontage mogelijk
  • Het laadstation beschikt over een type 2 laadkabel waardoor hij geschikt is voor vrijwel alle elektrische voertuigen die in Europa beschikbaar zijn
  • Het laadstation is voorzien van een geïntegreerde DC-foutstroomherkenning
  • De behuizing van de Amtron compact wandlader functioneert ook als kabelophanging
  • Geen autorisatie nodig, waardoor het gewoon de koppeling aansluiten is en laden maar!

Wij delen onze kennis graag met jou

Regelmatig organiseren wij trainingen over de werking van de laadstations van Mennekes. Benieuwd of deze training iets voor jou is? Klik hier om een kijkje te nemen op onze trainingspagina