Retourvoorwaarden & formulier

Wil je de retourprocedure starten  

Heb je van ons een verkeerd artikel ontvangen?

Ook wij kunnen een foutje maken. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij uiteraard de verkeerde geleverde goederen retour nemen en de juiste zo spoedig mogelijk toe sturen. De goederen dienen voor retour aangemeld te worden binnen 10 dagen na factuurdatum. Je ontvangt in dit geval binnen 48 uur een digitaal retourlabel van ons wat je, duidelijk zichtbaar en verwijderbaar, op de doos dient te plaatsen. Wanneer wij de goederen in goede staat en originele verpakking* bij ons ontvangen hebben zullen we de goederen aan je crediteren. Alius zal het retour transport regelen, Je hoeft alleen maar te zorgen dat het klaar staat om opgehaald te worden. Het retourlabel mag NIET over serienummers geplakt worden.

Defect bij ontvangst

Helaas kan het zijn dat de goederen die je van ons ontvangt defect en/of beschadigd zijn. Wanneer dit het geval is dan zullen wij deze goederen zo spoedig mogelijk vervangen. De goederen dienen binnen 30 dagen na factuurdatum aangemeld te zijn voor retour. Je ontvangt van ons binnen 48 uur een retourlabel wat, duidelijk zichtbaar en verwijderbaar, op de doos geplaatst dient te worden. Wanneer wij de goederen in goede staat en in de originele verpakking* bij ons ontvangen hebben dan zullen wij de goederen aan je crediteren. Het retourlabel mag NIET over serienummers geplakt worden. Kom je er bij het installeren van de goederen achter dat deze niet functioneren dan dient u een RMA aan te vragen via onze service - afdeling. Voldoen de goederen niet aan de eisen voor retour dan ontvang je hiervan bericht binnen 48 uur.

*Wat verstaan wij onder goede staat en originele verpakking? Wij verwachten het artikel retour zoals het bij ons verzonden is. Dit houdt in dat het artikel niet defect is, de doos zit dicht en hierop zitten geen stickers van derden, ook is er niet op de dozen geschreven. Het retourlabel mag NIET over serienummers geplakt worden.

LET OP; Wij nemen geen montagematerialen retour. Neem hiervoor altijd contact met ons op zodat hier gezamenlijk naar gekeken kan worden voor toekomstige orders.