Categorie

SoliTek zonnepanelen

SoliTek is een Europees familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige PV-panelen en batterijen. Het verhaal van SoliTek begint in 2009. Ingenieurs en wetenschappelijke partners startten een onderzoek naar het verbeteren van de efficiëntie van zonnecellen. Het enorme potentieel voor onderzoek en productie leidde ertoe dat BOD GROUP SoliTek Cells oprichtte. SoliTek werd een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen. Vandaag de dag worden 80% van de zonnepanalen geëxporteerd naar Scandinavië, Duitsland en Nederland. De fabriek van SoliTek is gevestigd in Vilnius (Litouwen). SoliTek staat bekend om haar duurzaamheid en hoge opbrengst door bi-facial panelen.

Lees meer

Duurzaamheid is de kern van SoliTek

Duurzaamheid is niet zomaar een concept bij SoliTek; het is de kern van hun bedrijfsfilosofie. SoliTek levert niet alleen hernieuwbare energietechnologieën, maar streeft er ook naar om dit zo milieuvriendelijk mogelijk te doen. Bij het produceren van producten wordt enkel hernieuwbare energie gebruikt, waardoor elk jaar meer dan 400 ton CO2-uitstoot wordt bespaard. En daar blijft het niet bij. De Duitse Kamer van Koophandel heeft in 2013 de fabriek en het hoofdkantoor van SoliTek erkend als het “Groenste Industrieel Gebouw in Europa”.

De voordelen van SoliTek zonnepanelen

·         Lange levensduur en garantie: Elk paneel wordt geleverd met een 30-jarige garantie en heeft een verwachte levensduur van 50 jaar.

·         Unieke erkenning: Als eerste en enige in de wereld met een 'Cradle to Cradle GOLD' certificaat voor duurzaamheid.

·         Hoge recycleerbaarheid: De panelen zijn voor 98,8% recyclebaar.

·         Duurzame productie: Gefabriceerd met 100% hernieuwbare energie en een CO2-compensatie die de uitstoot overtreft.

Bestel SoliTek zonnepanelen bij Alius 

Bestaande klanten van Alius kunnen inloggen via het klantportaal om hun bestelling af te ronden. Nieuwe klanten kunnen een account aanvragen voor het portaal. Let op: Alius verkoopt niet rechtstreeks aan particulieren.

Lees minder
Subcategorieën & filters
1 product
Nieuw AE02750.png
SoliTek BlackStar HalfCut 420Wp zonnepaneel
AE02750
BLACKSTAR Full Black 420W HC.108
Op voorraad
1 product