• Vóór 12:30 uur besteld, morgen geleverd!*
 • Service voor, tijdens en na installatie
 • Online configuratie tools
 • Offertes, orders en facturen in één overzicht

SolarEdge

SolarEdge is een wereldwijde, toonaangevende fabrikant van omvormers, power optimizers, PV-modules, opslag en Smart Energy Management oplossingen. Met de intelligente omvormeroplossing wordt energieopwekking gemaximaliseerd op individueel paneelniveau, terwijl de kosten van de opgewekte energie worden verlaagd voor een betere ROI. SolarEdge staat bekend om haar veiligheidsoplossingen en hoogwaardige kwaliteit. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een focus op innovatie creëert SolarEdge smart energy oplossingen die een bijdrage leveren aan de energietransitie. Als sinds 2012 kiest Alius voor de producten van SolarEdge. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de grootste SolarEdge distributeur van Europa en dé specialist als het gaat om de techniek van SolarEdge. Uit ervaring weten wij welke voordelen SolarEdge te bieden heeft.De producten en oplossingen van SolarEdge zijn zowel verkrijgbaar voor de residentiele als de commerciële markt. Een van de grote voordelen van SolarEdge is dat de gehele PV-installatie volledig inzichtelijk is in een handige app. Consumenten krijgen inzicht in de opgewekte zonne-energie, kunnen smart energy producten aansturen en kunnen het PV-systeem real-life monitoren op moduleniveau. Dit maakt het verlenen van service en het verhelpen van storingen een stuk eenvoudiger. Wist je dat wij bij Alius je kunnen ondersteunen met SolarEdge services, zoals het vervangen van optimizers, omvormers en RMA-afhandelingen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Voordelen van SolarEdge:

  • Totaaloplossing voor PV-installaties
  • Panelen niet langer van elkaar afhankelijk;
  • Minimaal 6% meer opbrengst, oplopend tot maar liefst 30% meer opbrengst;
  • Maximale flexibiliteit van de zonnepanelen, SolarEdge modules met verschillende oriëntaties en/of hellingshoeken kunnen binnen dezelfde string geplaatst worden (handig in Nederland en België waar beschikbaar dakoppervlak vaak een beperkende factor is);
  • Veiligheid tijdens installatie en bij service door actieve veiligheidspanning van 1 volt per optimizer/paneel;
  • Gratis monitoring op module niveau via PC, tablet of smartphone

Wij delen onze kennis graag met jou.

Regelmatig organiseren wij kennissessies en trainingen op het gebied van SolarEdge voor jou als installateur of als verkoper van PV-systemen. Klik hier om een kijkje te nemen op onze trainingspagina. Graag delen we ons kennis met jou!