Schrijf je nu in voor een van onze

Trainingen & evenementen

Elkaar een stapje verder helpen zodat we de wereld kunnen voorzien van zoveel mogelijk positieve energie, dat is waar we ons bij Alius voor in zetten. We hechtten veel waarde aan veiligheid en kwaliteit en ondersteunen jou als installateur hier graag bij. Daarom geven onze productspecialisten verschillende trainingen over de oplossingen die Alius biedt. Je kunt bij ons terecht voor de volgend trainingen en kennissessies;

Evenement agenda

Evenementen in
REC Certified Professional training

REC Certified Professional training

Maak kennis met de zonnepanelen van het toonaangevende Europese merk REC. In deze training leer je meer over de eigenschappen van de zonnepanelen en de voordelen van het merk. Een bijkomend voordeel, na deze training mag je jezelf Rec Certified Partner noemen en mag je een productgarantie aanbieden van 25 jaar i.p.v. 20 jaar. 

Lees verder...
SolarEdge residentiële systemen training

SolarEdge residentiële systemen training

In de SolarEdge residentiële systemen training worden de basisprincipes van SolarEdge in de residentiële markt behandeld. Het is handig als je hiervoor al enige PV-kennis hebt zodat je beter begrijpt over welke termen we het hebben. In deze training wordt hoofdzakelijk stilgestaan bij de residentiele sector.

Lees verder...
Basistraining Solar

Basistraining Solar

Deze training is een ideale kennismaking voor starters in de solar. Ben je van plan om jouw bedrijf uit te breiden met PV-installaties, in deze leggen we je de beginselen uit. Heeft jouw bedrijf nieuwe collega’s die nieuw zijn in de branche? In de basistraining solar geven wij ze een goede basis om bij jouw bedrijf van start te gaan.

Lees verder...
Basistraining EV-laadstations

Basistraining EV-laadstations

Een EV-lader bevat veel meer mogelijkheden, opties en functionaliteiten dan simpel met een stekker je auto opladen. In de Basistraining Laadstations vertellen we je waar op je op moet letten bij de keuze voor een laadpaal, hoe je je klant kan adviseren over de mogelijkheden voor de toekomst en welke functionaliteiten er allemaal zijn!

Lees verder...
Smappee training

Smappee training

Ontdek de oplossingen van Smappee nu bij Alius! Het van oorsprong Belgische, en inmiddels internationaal gevestigde, merk Smappee investeert voortdurend in toekomstbestendige oplossingen, zo ook in laadstations waarmee elektrische auto’s veilig en slim opgeladen kunnen worden. Met deze laadstations zijn de eindgebruikers verzekerd dat de zekering er niet uit springt en dat de duurzaam opgewekte zonne-energie maximaal wordt ingezet. 

Lees verder...
Introductietraining Batterijen

Introductietraining Batterijen

Bijna iedere nieuwe geïnstalleerde PV-installatie in België wordt geleverd in combinatie met een batterij. In Nederland hebben we ook te maken met een steeds groter wordende vraag. Maar waar moet je nu op letten bij de installatie van een batterij? Welke opties zijn er en hoe kan Alius jou daarbij helpen? In deze training komt het allemaal aan bod.

Lees verder...
SolarEdge zakelijke systemen training

SolarEdge zakelijke systemen training

Deze nieuwe training focust zich volledig op een introductie van SolarEdge bij commerciële installaties. Wil jij meer weten over de verschillende communicatieopties, de veiligheid en de voordelen van SolarEdge specifiek voor commerciële installaties vanaf 20kW? Dan is dit de ideale training om bij te wonen! 

Lees verder...
Basistraining Warmtepomp installaties

Basistraining Warmtepomp installaties

De vraag naar warmte-oplossingen neemt in een rap tempo toe, zeker gezien de huidige ontwikkelingen in de markt. Misschien krijg je de vraag al vaker of wil je de vraag voor zijn: volg onze basistraining om jouw klanten goed te informeren. Ook als je twijfelt of je aan de slag wilt met warmte-installaties, dan is juist deze training geschikt om dat te ontdekken. Wij helpen je graag op weg.

 

Lees verder...