Alius on Tour | Muizen - ochtend (08.30 - 13.00)

Samenvatting
  • De training vindt plaats van 08.30 uur tot 13.00 uur (inclusief lunch)
  • Per organisatie maximaal 3 tickets per training
  • Na de trainingsdag zetten we de bijdrage om naar een kortingscode om te gebruiken op Mijn Alius.    
Omschrijving

We nodigen je uit voor een dagdeel vol inspiratie! Na deze training ben je helemaal bijgepraat over de huidige ontwikkelingen, nieuwe oplossingen en producten op het vlak van duurzame energie. Daarnaast is deze training een mooie gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Uiteraard zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Eten en drinken is inbegrepen. 

Samenvatting training:

Hoe zien wij bij Alius de energietransitie en hoe kunnen Alius en haar productfolio jou als installateur ontzorgen?

De energietransitie gaat snel en de projecten en uitdagingen worden steeds complexer. Om nog relevant te blijven is het van belang dat je mee kan in alle nieuwe ontwikkelingen. Bij Alius zitten we altijd op het voorfront van innovatie. Wil jij weten hoe Alius en haar productfolio jou als installateur kunnen ondersteunen en ontzorgen? Meld je dan aan voor deze training!

Locatie:
Baarbeekhoeve
Baarbeekstraat 24
2812 Muizen (België)

De Baarbeekhoeve is een historische hoeve op de grens met een prachtig natuurgebied. Het werd gerenoveerd met natuurlijke en ecologische materialen. Met 'zero waste' producten worden de lekkerste maaltijden bereidt, recht van het veld. Een mooie en rustgevende locatie in België voor een trainingsdag van Alius!

Specificaties
Geen specificaties beschikbaar
Product bijlagen
Geen product bijlagen beschikbaar