Alius on Tour | Zuidwolde - ochtend (08.30 - 13.00)

Samenvatting
  • De training vindt plaats van 08.30 uur tot 13.00 uur (inclusief lunch)
  • Per organisatie maximaal 3 tickets per training
  • Na de trainingsdag zetten we de bijdrage om naar een kortingscode om te gebruiken op Mijn Alius.    
Omschrijving

We nodigen je uit voor een dagdeel vol inspiratie! Na deze training ben je helemaal bijgepraat over de huidige ontwikkelingen, nieuwe oplossingen en producten op het vlak van duurzame energie. Daarnaast is deze training een mooie gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten. Uiteraard zorgen we ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Eten en drinken is inbegrepen. 

Samenvatting training:
Hoe zien wij bij Alius de energietransitie en hoe kunnen Alius en haar productfolio jou als installateur ontzorgen?

De energietransitie gaat snel en de projecten en uitdagingen worden steeds complexer. Om nog relevant te blijven is het van belang dat je mee kan in alle nieuwe ontwikkelingen. Bij Alius zitten we altijd op het voorfront van innovatie. Wil jij weten hoe Alius en haar productfolio jou als installateur kunnen ondersteunen en ontzorgen? Meld je dan aan voor deze training!

Locatie:
Narline
Hoogeveenseweg 17
7921 PC Zuidwolde

Narline kenmerkt zich door een prachtige locatie gelegen naast de A28 met diverse vergadermogelijkheden, een sfeervolle en rustige omgeving en een ambachtelijke keuken. De perfecte locatie voor Alius om een trainingsdag te organiseren voor onze partners in het noorden van het land.

Specificaties
Geen specificaties beschikbaar
Product bijlagen
Geen product bijlagen beschikbaar