Informatie over de training

Basistraining EV-laadstations

In 2020 was Nederland een van de 4 Europese landen waar minstens 25% van de nieuw verkochte auto’s elektrisch was. Steeds meer automerken brengen (betaalbare) elektrische auto’s op de markt en deze trend zet zich de komende jaren voort. Een EV-lader bevat veel meer mogelijkheden, opties en functionaliteiten dan simpel met een stekker je auto opladen. In de Basistraining Laadstations vertellen we je waar op je op moet letten bij de keuze voor een laadpaal, hoe je je klant kan adviseren over de mogelijkheden voor de toekomst en welke functionaliteiten er allemaal zijn!

Load balancing, MID en RFID? Zeggen deze begrippen jou ook nog niets? Ze hebben alles te maken met het kiezen van het meest geschikte laadstation voor jouw specifieke project. In deze training gaan we in op de basis van Laadstations. De volgende onderwerpen komen o.a. aan bod;

  • Basisbegrippen laadstations
  • Toepassingen particuliere markt
  • Toepassingen zakelijke markt
  • Type stekkers
  • Functies laadstations
  • Kennismaking merken

Deze training is een ideale kennismaking in de wereld van elektrische voertuigen en laadstations. Na het volgen van deze training kun jij je ook verder verdiepen door de technische en commerciële trainingen over enkele specifieke merken laadstations te volgen. Deze training wordt gegeven door een van onze productspecialisten.

Geschikt voor: accountmanagers, installateurs en verkoop binnendienst.

Basistraining EV-laadstations

Schrijf je direct in voor de training

Kies één van de onderstaande datums.
string(1) "1"
Basistraining EV-laadstations
12 december 2023, 09:30 uur
Locatie: Eersel
Aanmelden