• Vóór 12:30 uur besteld, morgen geleverd!*
  • Service voor, tijdens en na installatie
  • Online configuratie tools
  • Offertes, orders en facturen in één overzicht

Bi Solar Evertec 6,5 mm kabel grijs DN25 L=15m

Nieuw
Eenheid: 15 meter op rol
Omschrijving

Hoge energie efficiëntie
BiSolar-buizen zorgen voor een hoge mate van energie in zonne-installaties, zo min mogelijk warmteverlies verlies en het hoge rendement van de collectoren dankzij de unieke eigenschappen van het aerogel isolatiemateriaal.

Geringe isolatiedikte
De aerogelmat is bijna drie keer dunner dan het materiaal dat gebruikt wordt in conventionele producten, terwijl de isolatie-eigenschappen hetzelfde niveau. Hierdoor kunnen BiSolar-buizen in daken, scheidingswanden en ventilatiekanalen worden geïnstalleerd. structuren en ventilatiekanalen. Het gebruik van dunnere isolatie vermindert ook de ruimte die nodig is voor transport en opslag van de buizen.

Hoge duurzaamheid
Het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit in BiSolar-buizen betekent dat het product uitzonderlijk duurzaam is, de isolerende de isolerende eigenschappen veranderen niet na verloop van tijd, en de extra laag duurzaam PVC beschermt effectief tegen externe factoren, knaagdieren, vogels en UV-stralen.

Vereenvoudigde installatie
De montage van BiSolar buizen is niet ingewikkeld. De montageflens van elke buis maakt eenvoudige installatie op een minimaal oppervlak met gewone schroeven. Er zijn geen klemmen nodig. Dankzij de gereduceerde buitendiameter van de buizen, kunnen ze direct onder dakpannen worden gemonteerd, Zo zijn er geen dure gevormde dakpannen nodig.

Brandveiligheid
De materialen die worden gebruikt voor de productie van BiSolar-buizen hebben hebben een zeer hoge brandweerstandsklasse en zijn geclassificeerd als niet-ontvlambaar of niet gemakkelijk ontvlambaar.

Specificaties
Merk Overig
Artikelnr. leverancier 5B25316.AE05.2075S.NSZ.25
Product bijlagen
Datasheet (182.97 kB)