Categorie

Sensoren

Maak het energieverbruik van een woning inzichtelijk met slim energiebeheer. Met behulp van Smart Energy sensoren wordt het stroomverbruik van verschillende apparaten nauwkeurig gemeten, waardoor bijvoorbeeld energiemeters gemakkelijk kunnen worden uitgelezen. Daarnaast kun je met smart energy producten apparaten op afstand aan- en uit schakelen. Deze sensoren zijn gekoppeld aan een IoT-platform, waar de sensordata worden doorgestuurd via een gateway. In het dashboard worden alle gegevens verzameld en kan je direct het energieverbruik analyseren. Op basis van deze inzichten kan een energiebesparingsplan worden opgesteld.

Lees meer

Smart Energy producten

Met de Smart Energy Hot Water wordt eenvoudig overtollige zonne-energie opgeslagen als warm water. Apparaten kunnen zo worden beheerd en van stroom worden voorzien. 

SolarEdge Smart Energy producten

In onze webshop bieden we de Home Smart Energy producten van SolarEdge aan. Deze productlijn verbetert het gebruik van zonne-energie om huishoudelijke apparaten, zoals verwarming en koeling, te beheren en van stroom te voorzien. De Smart Energy systemen van SolarEdge zijn speciaal ontworpen voor maximaal verbruik en een lagere energierekening. De producten zijn in combinatie te gebruiken.

Lees minder
Subcategorieën & filters
1 product
AE01715.png
SolarEdge Smart Energy Hot Water Temperature Sensor
AE01715
HOTWTR-SENS-RW-S1
Op voorraad
1 product