Wil je zonnepanelen installeren zonder afbreuk te doen aan het ontwerp van je woning of bedrijfspand? Bij Alius werken we samen met SoliTek, een toonaangevende fabrikant van zonnepanelen in Noord-Europa. Als een van de eerste bedrijven wereldwijd die begon met de productie van glas-glas zonnepanelen, brengt SoliTek ervaring en technische prestaties samen in hoogwaardige en duurzame modules. In ons assortiment hebben we de Blackstar 420 W opgenomen. De Blackstar 420 W is elegant door de diepzwarte kleur en levert bovengemiddelde duurzaamheid en prestaties, waardoor het de perfecte keuze is voor milieubewuste particulieren en bedrijven. De Blackstar zonnepanelen van SoliTek worden steeds populairder en worden gebruikt voor zowel woningen als voor volledige woonblokken en bedrijfspanden. Huiseigenaren kunnen hun eigen elektriciteit opwekken zonder concessies te doen aan het ontwerp van hun woning of pand.

SoliTek Blackstar 420 W Zonnepanelen
De Blackstar 420 W zonnepaneelmodule is ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te weerstaan: hagel, hitte, kou, zout en ammoniak. Dankzij de N-type technologie, absorbeert deze bifaciale module zonlicht van beide zijden, wat zorgt voor maximale energieopname – tot wel 40% meer elektriciteit dan een reguliere module.

De Blackstar zonnepanelen zijn strak en donker, en het onopvallende profiel integreert naadloos met daken waardoor het architectonische ontwerp behouden blijft. Sommige woningeigenaren zoeken naar de strakke uitstraling van zwarte zonnepanelen, terwijl ze over het hoofd zien dat veel panelen op de markt een aluminium kleur profiel hebben.

Hoogste kwaliteit en duurzaamheid gegarandeerd
De Blackstar 420 W zonnepanelen voldoen aan de hoogste internationale duurzaamheidscriteria – ze zijn gemaakt met 100% hernieuwbare energie, volledig recyclebaar, gecertificeerd en hebben de hoogste beoordelingen op het gebied van milieu- en energiebesparing. De testmodules van Blackstar zijn cyclisch blootgesteld aan een temperatuur van +85 °C en een relatieve vochtigheid van 85 procent gedurende 3000 uur. Deze tests stellen SoliTek in staat om een garantie van 30 jaar en een efficiëntiegarantie van 90% na deze periode te bieden. Testresultaten tonen ook aan dat de levensduur van de Blackstar-module tot 50 jaar kan bedragen, wat het een van de meest duurzame producten op de markt maakt.

Blackstar bifaciale 420 W zonnepanelen worden al toegepast in Scandinavië, Zwitserland en Nederland. Ze zijn geïnstalleerd op alle mogelijke dakoppervlakken – van schuine tot platte daken, of geïntegreerd als dakbedekking. Bij Alius zijn we trots om deze zonnepanelen van SoliTek aan te bieden aan onze partners in Nederland.

Wil je meer weten over SoliTek of de Blackstar eens in het echt komen bekijken? Neem dan gerust contact met ons op!