Onze technische sales toppers werken jouw projecten uit en ontzorgen je volledig zodat jij als installateur bezig kan zijn met het echte werk. Scheelt voor jou weer tijd en wij helpen graag! Daarnaast staan ze klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een deskundig advies te geven. Ze begrijpen als geen ander dat sommige projecten wat meer tijd en aandacht vragen. Heb jij een complex vraagstuk of ben je op zoek naar een oplossing voor een probleem? Ons team denkt graag mee met toepassingen waar nog geen oplossing voor bestaat.

Hoe gaat het realiseren van een project in zijn werk? Arjan vertelt hoe hij jou helpt: “Door middel van een invulformulier vragen wij informatie op over jouw project. Ik of een van mijn collega’s zal dit project volledig voor jou uitwerken. We maken allereerst een ontwerp in de SolarEdge Designer om vervolgens een montage uitwerking in de Aelex configurator en/of Sunbeam Galileo configurator te ontwerpen. Binnen vijf werkdagen krijg jij de offerte, het ontwerp en het legplan en/of ballastplan toegestuurd. Lekker makkelijk.”

Haast? Als installateur kan jij ook gemakkelijk zelf gebruikmaken van de Aelex configurator! Log in via MijnAlius, doorloop de stappen van de Aelex configurator en voeg de uitwerking gemakkelijk toe aan jouw winkelwagen. Bestel jij vóór 12:30 dan worden jouw spullen morgen geleverd! Met uitzondering van montagemateriaal dat gezaagd moet worden, reken dan op twee à drie dagen levertijd. Nog geen MijnAlius account, vragen of opmerkingen? Bel ons! Ons team bestaat uit vakmannen met (veelal) een technische achtergrond. Wij geven je graag een deskundig advies over de te kiezen producten en de beste oplossing voor iedere specifieke situatie.

Per project kunnen we deze voor je uitwerken, maken we een opbrengstberekening en kijken we naar de technische en economische haalbaarheid. Daarnaast kunnen we je vragen beantwoorden over de SolarEdge Designer, Aelex configurator en Sunbeam Galileo. Kom je hier nu niet uit, dan helpen wij je graag verder en tekenen we het project voor je in. Heb je een maatwerk project? We streven ernaar om deze binnen vijf werkdagen bij je af te leveren. Of het nu om standaardproducten gaat of speciale projecten, we behandelen ze met de grootste zorg en efficiëntie!

Tips van Tijs

  • Plaats altijd een Inline Meter bij je SolarEdge installatie voor meer inzicht van het energiegebruik en als basis voor toekomstige systeemuitbreiding zoals een accu, smart energy of laadstation.
  • Wist je dat het Aelex inlegmontagesysteem perfect geschikt is voor gevelmontage? Dit werken wij graag voor je uit.
  • Gebruik de SolarEdge Designer om, op basis van het jaarverbruik en verbruiksprofiel van je eindklant, eenvoudig een accusysteem toe te voegen aan je ontwerp.
  • Interesse in het aanvragen van grote commerciële projecten? Denk dan eens aan het Sunbeam Supra montagesysteem in combinatie met de DMEGC 580WP.

Geïnteresseerd in hoe wij jou kunnen ontzorgen? Neem dan nu contact met ons op door te bellen naar +31 (0)497 555 362.