• Vóór 12:30 uur besteld, morgen geleverd!*
  • Service voor, tijdens en na installatie
  • Online configuratie tools
  • Offertes, orders en facturen in één overzicht

Volledig digitaal proces via PowerApps

In de PowerApps-app van Microsoft hebben wij enkele handige formulieren gemaakt om de benodigde gegevens op een eenvoudige manier aan ons door te geven, zodat de RMA afhandeling zo efficiënt mogelijk verloopt. De volgende formulieren zijn beschikbaar:

RMA-afhandeling optimizers:
 1) Alius – Optimizer vervangen 
Ondersteuning bij bijzondere metingen 
(Dit zijn metingen die soms nodig zijn om uit te sluiten of een omvormer defect is):
 2) Alius – Meting night mode 
 3) Alius – Meting non responding inverter 
 4) Alius – Meting communicatie bord

Als je hiervan gebruik wilt maken, moeten wij hiervoor toegang verlenen. Je kunt een aanvraag indienen via service@alius.nl. De handleiding voor het gebruik van PowerApps en de formulieren vind je in de bijlage: Alius Service Power Apps

De producten en oplossingen van SolarEdge zijn zowel verkrijgbaar voor de residentiele als de commerciële markt. Een van de grote voordelen van SolarEdge is dat de gehele PV-installatie volledig inzichtelijk is in een handige app. Consumenten krijgen inzicht in de opgewekte zonne-energie, kunnen smart energy producten aansturen en kunnen het PV-systeem real-life monitoren op moduleniveau. Dit maakt het verlenen van service en het verhelpen van storingen een stuk eenvoudiger. Wist je dat wij bij Alius je kunnen ondersteunen met SolarEdge services, zoals het vervangen van optimizers, omvormers en RMA-afhandelingen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ondersteuning bij vragen en storingen: 

We zijn bereikbaar voor vragen, zowel vanaf kantoor als voor monteurs op locatie. We zijn bereikbaar via +31 (0) 497 556 866 (24/7) en via service@alius.nl.