• Vóór 12:30 uur besteld, morgen geleverd!*
  • Service voor, tijdens en na installatie
  • Online configuratie tools
  • Offertes, orders en facturen in één overzicht

Smappee MID meter

Nieuw
i1-EN3-1
Omschrijving
De Smappee MID-meter is een nauwkeurige, multifunctionele kWh-meter voor meerdere fasen die gekalibreerd is volgens MID-standaarden. Het apparaat meet en visualiseert kenmerken van zowel enkel- als drievoudige belastingen, met een bereik tot 100 A. Deze metingen zijn geschikt voor officiële energieregistraties en worden gebruikt voor factureringsdoeleinden.

De Smappee MID-meter maakt integraal deel uit van het Smappee-ecosysteem. Het communiceert via Modbus RTU (RS-485) met de Smappee Connect. Hierdoor kun je niet alleen direct toegang krijgen tot de gegevens, maar ook de data in de Smappee App inzien, via het Online Dashboard of in elk ander systeem via API-integratie.

MID staat voor de Measurement Instrument Directive, in Nederland bekend als de "Meetinstrumentenrichtlijn". Deze richtlijn heeft betrekking op het op de markt brengen en het gebruik van meetinstrumenten voor commerciële doeleinden. Het omvat voorschriften voor verschillende soorten meetapparatuur, waaronder kWh-meters, die voldoen aan gestandaardiseerde regels voor nauwkeurige metingen en handelsdoeleinden. Deze MID-meter is B en D gecertificeerd.

- Voeg factureerbare gegevens toe aan het Smappee Infinity ecosysteem
- Driefasig 100 A direct gevoed.
- MID B+D gecertificeerd.
- Nauwkeurigheidsklasse 1.
- Bi-directionele metingen voor kW en kWh.


Specificaties
Merk Smappee
Artikelnr. leverancier i1-EN3-1
Breedte (mm) 72
Hoogte (mm) 100
Hoeveelheid per doos 0
Hoeveelheid per pallet 0
Productgarantie 2Y
Product bijlagen
Datasheet (428.11 kB)