• Vóór 12:30 uur besteld, morgen geleverd!*
  • Service voor, tijdens en na installatie
  • Online configuratie tools
  • Offertes, orders en facturen in één overzicht

SolarEdge Home batterij pakket 48V 9,2kWh

Bekijk de mogelijkheden.

Omschrijving
De SolarEdge Home Batterij 48v is is een DC-gekoppelde batterij met uitgebreide systeemprestaties, waardoor meer energie kan worden opgeslagen en gebruikt worden voor on-grid en back-up toepassingen. De batterij integreert naadloos met het volledige SolarEdge Home aanbod en is een schaalbare oplossing voor meer vermogen en capaciteit met meerdere SolarEdge omvormers (tot 3 stuks) en batterijen (tot 23kWh per omvormer).

De SolarEdge Home Batterij 48V bevat batterijonderdelen die zijn samengesteld uit oplaadbare lithium-ioncellen. SolarEdge Home Batterij 48V producten bevatten verzegelde lithium-ionbatterijcellen die vergelijkbaar zijn met oplaadbare batterijen in veel elektronische consumentenproducten. Cellen zijn individueel hermetisch afgesloten prisma's (prismatische cellen). Elk van deze cellen bevat lithium-ion-elektroden en elektrolyt. De cellen en batterijen bevatten geen metallisch lithium. Afzonderlijke cellen hebben een nominale spanning van ongeveer 3,6V. Totale gewicht is 54,7kg.

Indien de klant een RWS omvormer heeft, moet er een andere kabel aangeschaft worden (van batterij naar omvormer: AE02448. Voor elke batterij installatie dient de SolarEdge Inline Meter 1- of 3-fase gebruikt te worden met eventueel een Enet plugin.

Specificaties
Breedte (mm) 540
Merk SolarEdge
Artikelnr. leverancier batterijpakket-2
Vermogen 9200
Diepte (mm) 240
Hoogte (mm) 500
Maximaal ontlaadvermogen (w) 9200
Nominale DC-spanning (Vdc) 48
Batterij uitvoering 48V
Gewicht (kg) 54,7
Productgarantie 10
Product bijlagen
Geen product bijlagen beschikbaar