SolarEdge S1200 S-Serie Power Optimizer

Artikelnummer: AE02446
S1200-1GMYMBV
Omschrijving

SolarEdge biedt een uiterst geavanceerde en kostenefficiënte Power Optimizer specifiek ontworpen voor commerciële en grootschalige veldinstallaties.

Hogere energieopbrengsten
Deze technologie biedt hogere energieopbrengsten door een superieur rendement van 99,5% met MPPT op paneelniveau. Dit zorgt voor maximale energieproductie en een snelle return on investment (ROI) voor het project. Het ondersteunt tevens hoog vermogen en bi-facial PV-panelen, wat resulteert in een hogere stroom voor meer vermogen per string.

Ingebouwde geavanceerde veiligheid
Dit systeem is ontwikkeld om hoge gelijkstroomspanningen automatisch te verlagen naar veilige niveaus wanneer het netwerk of de omvormer wordt uitgeschakeld, door gebruik te maken van SafeDC™. Het bevat ook SolarEdge Sense Connect, waarmee voortdurende monitoring mogelijk is. Dit helpt bij het detecteren van oververhitting als gevolg van installatieproblemen of slijtage op het niveau van connectoren.

Lagere BoS kosten (Balance of System)
Dit systeemontwerp is zeer flexibel, waardoor optimaal gebruik van de beschikbare ruimte mogelijk is en tot twee keer langere stringlengtes kunnen worden gerealiseerd. Hierdoor zijn er 50% minder kabels, zekeringen en combinerboxen nodig. Bovendien maakt het systeem snelle installaties mogelijk door de montage van twee in serie geschakelde PV-panelen, waardoor eenvoudiger kabelbeheer ontstaat.

Eenvoudigere O&M
De systeembewaking op paneelniveau biedt nauwkeurige detectie van problemen en maakt snelle probleemoplossing op afstand mogelijk, waardoor tijd wordt bespaard.


Specificaties
Merk SolarEdge
Artikelnr. leverancier S1200-1GMYMBV
Vermogen 1200
Breedte (mm) 129
Diepte (mm) 165
Hoogte (mm) 59
Kabellengte input (m) 0
Kabellengte output (m) 0
Productgarantie 25 jaar
Hoeveelheid per doos 0
Hoeveelheid per pallet 420
Serie optimizers S1200
Item Returns This item can be returned
Product bijlagen
Datasheet (849.66 kB)