Weheat Blackbird warmtepomp

Nieuw

2580-2255-2902

Omschrijving

Dankzij het unieke horizontale ontwerp is de Blackbird volledig geoptimaliseerd voor horizontaal gebruik, waardoor deze warmtepomp bijna onzichtbaar is. Met een totaal oppervlak van 2m² past deze warmtepomp moeiteloos op vrijwel elk plat oppervlak. Je kunt hem zelfs op een dakkapel of carport installeren. Dit zorgt voor een strakke gevel en verlost je van een storende warmtepomp aan de gevel.

De Blackbird onderscheidt zich door een unieke geluidsisolerende behuizing. Deze warmtepomp is uitgerust met een relatief grote ventilator die zorgt voor een rustige en lage luchtsnelheid, waardoor er nauwelijks geluid wordt geproduceerd. Met een geluidsdruk van slechts 49 dB behoort de Blackbird tot een van de stilste in zijn klasse, wat gegarandeerd zorgt voor tevreden buren. Het compacte platte ontwerp helpt bovendien trillingen te minimaliseren, zodat deze niet worden doorgegeven aan muren of het dak.

De Blackbird staat voor energie-efficiëntie van topniveau. Dankzij geavanceerde algoritmes verwarmt deze op momenten dat de stroomprijzen het laagst zijn en past hij zich voortdurend aan jouw specifieke situatie aan. De ingenieurs van Weheat werken dagelijks aan innovaties om de Blackbird nog efficiënter te maken.

Bovendien, met het hoogste energielabel (A+++) kom je in aanmerking voor een subsidie van €3375,-.

De Weheat Blackbird warmtepomp in een notendop:

  • Hybride en All-electric
  • Bijna onzichtbare buitenunit
  • De warmtepomp voor platte daken
  • Tot €3.375,- ISDE-subsidie
  • Beheer op afstand
Specificaties
Artikelnr. leverancier 2580-2255-2902
Diepte (mm) 137
Hoogte (mm) 520
Breedte (mm) 850
Merk WEHEAT
Product bijlagen
Geen product bijlagen beschikbaar