• Vóór 12:30 uur besteld, morgen geleverd!*
  • Service voor, tijdens en na installatie
  • Kant-en-klare installatiepakketten
  • Offertes, orders en facturen in één overzicht

Categorie

Infraroodpanelenpakketten

Als installateur wil je efficiënt kunnen werken en je klanten de beste oplossingen bieden. Bij Alius begrijpen we dat als geen ander. Daarom hebben we Infraroodpanelenpakketten samengesteld. Met deze pakketten kun je snel en eenvoudig infraroodpanelen installeren, zonder gedoe of extra uitzoekwerk. Onze Infraroodpanelenpakketten bevatten alle benodigde onderdelen die je nodig hebt voor een complete installatie. Hierdoor hoef je niet langer losse onderdelen te zoeken en apart te bestellen. Alles wat je nodig hebt, zit in één pakket, klaar om direct geïnstalleerd te worden.

Lees meer

 

In de zoektocht naar duurzame en efficiënte verwarmingsoplossingen, bieden wij bij Alius de perfecte keuze aan: Infraroodpanelenpakketten van Greeniuz. Met deze pakketten heb jij in één druk op de knop alle benodigdheden voor het complete systeem, wel zo gemakkelijk! Alles wat je nodig hebt, zit in het pakket: de panelen, thermostaten, bedieningspanelen en bekabeling. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar ook moeite en zorgen over compatibiliteit van onderdelen.

Met de Infraroodpanelenpakketten profiteer je van:

  • Volledige ontzorging: Alle benodigde componenten in één pakket

  • Gebruiksgemak: Eenvoudige installatie

  • Hoge kwaliteit: Bewezen techniek na veelvoudig onderzoek en samenstelling van de beste materialen

  • Efficiency: de panelen hebben een zeer hoge stralingseffectiviteit (71%)

Waarom kiezen voor Alius?

Bij Alius vinden we kwaliteit van producten én service van groot belang. We bieden uitgebreide trainingen aan om ervoor te zorgen dat jij volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en voorbereid aan de gang kan gaan met de installatie van infraroodpanelen. Mocht je toch vragen hebben of technische ondersteuning nodig hebben, ons team staat altijd klaar om je te helpen. Ontdek ons aanbod en ervaar het gemak en de kwaliteit van Alius.

Lees minder
Subcategorieën & filters
Thuisbatterij pakkettenThuisbatterij pakketten
10 producten
Infraroodpaneelset slaapkamer 6 t/m 10 m zonder app
Infraroodpaneelset slaapkamer 6 t/m 10 m zonder app
greeniuz-pakket-4-zonder-app
Op voorraad
10 producten