Smappee EV-lader Wall Business Wit 3-fase 22 kW Socket

EVWB-332-BR-E-W
Omschrijving

De Smappee EV-lader Wall is een aan de muur gemonteerd slim EV-laadstation met één connector. Dankzij de geïntegreerde Smappee Infinity technologie zorgt het voor autonome overbelastingsbeveiliging en geoptimaliseerd zelfverbruik. De eindgebruiker kan gedetailleerde inzichten ontvangen over het energie- en productieverbruik, het laadproces en de kosten via de App van Smappee en het Dashboard. De EV-lader Wall is eenvoudig te installeren. De geïntegreerde LED-verlichting geeft de laadstatus aan. Laadsessies kunnen gestart en gestopt worden via QR code, RFID en slimme EV schema's.


Smappee investeert voortdurend in toekomstbestendige oplossingen, zo ook in slimme laadstations waarmee elektrische auto's veilig opgeladen kunnen worden. Hiermee kunnen eindgebruikers de duurzaam opgewekte zonne-energie maximaal inzetten. Zo bereid jij jouw klanten voor op de toekomst! 


Voordelen van Smappee:

Autonome beveiliging tegen overbelasting 

Geoptimaliseerde zelfvoorziening

Elegant design

Gemakkelijke installatie en weinig onderhoud

Hoge UV-bestendigheid

Uitstekende brandbestendigheid 

Milieuvriendelijk


Tip: sluit direct een laadabonnement af bij Abel&co voor volledig inzicht in je verbruik en controle over de kosten. Geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. 

Specificaties
Merk Smappee
Artikelnr. leverancier EVWB-332-BR-E-W
Vermogen 0
Productgarantie 2Y
Breedte (mm) 300
Diepte (mm) 110
Hoogte (mm) 300
Hoeveelheid per doos 1
Hoeveelheid per pallet 60
Kabellengte EV-oplaadkabel (m) 3,25m
Load balancing Ja
Maximaal laadvermogen 22kW
Stekker EV-lader Socket
Product bijlagen
Geen product bijlagen beschikbaar